AHS

Pogoji uporabe

Ti pogoji uporabe veljajo za celotno spletno stran https://www.ahs.si, vključno z vsemi podstranmi, ki se nahajajo na domeni ahs.si, oziroma na vseh njenih poddomenah (v nadaljevanju “spletna stran”).

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje da je te splošne pogoje prebral, se z njimi strinja, in jih sprejema v celoti. Prav tako se z uporabo spletne strani strinja s pogoji o varovanju zasebnosti, ki so sestavni del teh pogojev.

V primeru nestrinjanja s katerimkoli od v tem dokumentu navedenih pogojev uporabe, prosimo da prenehajte z uporabo spletne strani in jo zapustite.

Lastništvo in vsebina spletne strani

Lastnik in upravljavec spletne strani je podjetje AHS d.o.o., Cesta na Senico 4R, 1215 Medvode (v nadaljevanju “lastnik”).

Lastnik ima avtorske pravice nad vsemi lastnimi vsebinami na spletni strani, razen kjer je pridobil pravico do uporabe od tretjih oseb (odplačno ali brezplačno).

V nobenem primeru ni dovoljena reprodukcija, razmnoževanje, shranjevanje, predelava, prevajanje, širjenje ali uporaba vsebin na spletni strani za kakršnekoli drugačne namene (ne za komercialne, ne za nekomercialne), brez predhodne pisne odobritve lastnika.

Vse vsebine so zgolj informativne narave in lastnik ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli posledice uporabe vsebin na spletni strani.

Prav tako lastnik ne odgovarja za točnost vsebin oziroma kvaliteto predstavljenih informacij glede točnosti, natančnosti, zanesljivosti, učinkovitosti ali pravilnosti.

Spremembe pogojev uporabe

Lastnik si pridržuje pravico, da kadarkoli, in brez predhodnega obvestila, spremeni v tem dokumentu navedene pogoje uporabe. Nadaljnja uporaba spletne strani iz strani uporabnika se šteje kot strinjanje s spremenjenimi splošnimi pogoji, spremembe pa veljajo že od dneva objave dalje.

logo-ahs

AHS, d.o.o.

Cesta na Senico 4R

1215 Medvode

+386 41 279 973

New Project

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne strani – sofinancirata Republika Slovenija
in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

New Project (1)

Nakup osnovnih sredstev potrebnih za delovanje podjetja.

Naložba v vašo prihodnost.

New Project (2)

Operacija obsega zagon podjetja, nabavo potrebne
opreme za izvajanje spletnega programiranja.

New Project (3)

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija
iz sklada za regionalni razvoj.

eu.skladi.si

© 2019 AHS d.o.o. Vse pravice pridržane.